Wie zijn wij - Mogen wij ons even voorstellen?
Het is een heerlijk gevoel als u een juiste keus heeft kunnen maken. U mag gerust hoge eisen stellen aan uw nieuwe keuken. Want net zoals bij de bereiding van een goede maaltijd, waarbij u gebruik maakt van de beste ingrediŽnten, moet u natuurlijk net zo kritisch zijn bij het samenstellen van uw nieuwe keuken.
Vosseling brengt u een selectie van diverse topmerken inbouwkeukens en apparatuur. Fraai gestileerd en natuurlijk van de beste kwaliteit. Materialen die een leven lang meegaan, die innovatief zijn, over praktische details beschikken en natuurlijk een smaakvol design bezitten.

Op deze Internetsite willen wij slechts een aantal ideeën aandragen. In onze toonzaal vindt u een uitgebreid assortiment keukens van de topmerken Cristini, Miele, Alno, Nieburg en Frako. Naast keukenmeubelen biedt Miele u absolute topklasse in inbouwapparatuur.
Als Miele specialist kunnen wij u omtrent deze apparaten optimaal adviseren. Daarnaast bieden wij u een uitgebreid assortiment van andere topmerken zoals Siemens, Bosch en Itho. Neemt u de proef op te som; wij staan graag voor u klaar!

Uw Vosseling
keukenteam