Service
Persoonlijke benadering.
Bij ons krijgt u alle persoonlijke aandacht, die bij aanschaf van uw keuken nodig is. Bij ons is de klant nog koning. Wij luisteren goed naar uw persoonlijke wensen. Want alleen zo ontstaat uiteindelijk een optimaal resultaat.

Alleen het beste is goed genoeg.
U krijgt bij ons waar voor uw geld. Wij zijn in staat om met ons uitgeblanceerde leveringspakket voor elke beurs een optimale keuken samen te stellen.

Visualisering.
Bij planning van uw keuken maken wij gebruik van het CARAT-computersysteem, waarmee wij een prachtige tekening voor u kunnen uitprinten.

Achteraf geen financiële tegenvallers.
Wanneer u eenmaal uw keuken heeft uitgekozen, krijgt u van ons een exacte prijsopgave inclusief de montage en installatie van uw keuken. Zo weet u vooraf wat uw droomkeuken gaat kosten.

Perfekte montage.
Aan uw keuken werken uitsluitend eersteklas monteurs. Deze monteurs hebben wij in vaste dienst, waardoor u niet voor onaangename verrassingen komt te staan. De montage van een keuken is absoluut geen kleinigheid. Wie hier geen specialist in is, zit er al gauw een centimeter naast. Veel knoeierij kan wellicht weer weggewerkt worden, maar dat hebben wij niet nodig: wij plannen alles op de millimeter nauwkeurig.

Stipte oplevering.
Bij ons is de klant nog koning. Dus trachten wij al uw wensen te honoreren. Ook voor wat betreft de levering en montage. Wij leveren op het afgesproken tijdstip en dragen zorg voor een vlekkeloze installatie.

Uitstekende service.
Mocht er onverhoopt iets aan uw keuken mankeren, onze service eindigt niet bij de voordeur. Wij leveren uitsluitend topkwaliteit, die wij voor jaren kunnen garanderen. Ook na levering en montage staat onze eigen servicedienst voor u klaar.